Aeroportul Internațional Maramureș și compania aeriană AirConnect, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, au organizat în data de 13.03.2023 un eveniment de prezentare a noilor zboruri directe de la Baia Mare spre București.

AirConnect va opera zboruri regulate între Baia Mare și București din 27 martie, oferind 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri. Sunt disponibile 8 432 locuri pe perioada orarului de vară (27 martie – 28 octombrie 2023). Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 185,92 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

În timpul evenimentului au avut loc discuții cu mediul de afaceri și agențiile de turism din județ și au atins subiecte legate de ofertele de colaborare, dar și despre dezvoltarea conexiunii pe viitor și despre nevoile specifice ale regiunii.

Comunicatul de presă se regăsește aici.