Maramures International Airport
0°C
Luni 28.11.2022 - 12:58
PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE LEGATE DE COVID PUTEȚI APELA CALL CENTRE-UL COVID-19 AL DIRECȚIEI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ MARAMUREȘ LA TELEFON 0262 276 501.

Restaurant și Cafe bar

Aeroportul pune la dispoziţia pasagerilor, în zona securizată Terminal Plecări, etajul 1, Restaurant și Cafe-bar amenajat după ultimele tendinţe.

Magazine și alimentație publică

În zona Terminal Plecări, înainte de zona de Check-in, pasagerii vor avea la dispoziție un automat cu produse alimentare și un automat de băuturi calde.

În zona Terminal Plecări, zona de așteptare se află un automat cu produse alimentare și un automat de băuturi calde. La Etajul 1

Internet Wireless

Este disponibil gratuit în toată zona terminalului de pasageri.

Facilităţi Mama şi copilul

Aeroportul International Maramures dispune, în caz de nevoie, de un salon “Mama şi copilul”, special dotate şi utilate pentru îngrijire şi asistenţă în condiţii optime de igienă şi confort.

Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă

Parcarea publică a aeroportului dispune de locuri special destinate persoanelor cu mobilitate redusă. Accesul în terminal se poate face pe rampe special amenajate, iar în aeroport se găsesc toalete care permit utilizarea lor de către persoanele care se deplasează în cărucior.

Asistenţă medicală

Aeroportul dispune de un Cabinet medical care prestează servicii de asistenţă medicală de specialitate în perioada de funcţionare a aeroportului, cu personal propriu specializat.

Rent-a-car

Aeroportul vă pune la dispoziţie, prin partenerii săi, servicii rent-a-car. Pentru solicitări și rezervări puteți contacta compania colaboratoare BDV-rent a car la numerele de telefon +40 740 172072 /+40 740 172073. (sa fie link spre site ul celor de la bdv https://www.bdvrentacar.ro/ )

Parcare

Informații privind parcarea în incinta aeroportului, se găsesc la următorul link: Informații parcare

Salon de Protocol

Aeroportul International Maramures vă oferă posibilitatea închirierii Salonului Protocol pentru diverse intâlniri sau pentru a vă bucura de momente de linişte, în afara zonei publice.

Bancomat

În incinta Terminalului Plecări, la intrare în terminal, se află un bancomat BCR pentru retragere de numerar.