Maramures International Airport
0°C
Vineri 29.09.2023 - 3:49

Ești gata pentru o aventură de neuitat în această vară? Aeroportul Internațional Maramureș vă invită să descoperiți trei destinații uimitoare:

Turcia (Antalya)

Explorați frumusețea și istoria acestui oraș mediteranean, unde puteți admira monumente antice, muzee, moschei și multe altele. Bucurați-vă de confortul și ospitalitatea hotelurilor și relaxați-vă pe plajele nisipoase. Frecvențele care leagă Aeroportul Internațional Maramureș de Turcia (Antalya) sunt:

  • Vineri: AYT- BAY 14:40/ BAY- AYT 15:25;
  • Sâmbătă: AYT-BAY 15:20/BAY-AYT 16:20;
  • Luni: AYT-BAY 10:20/BAY- AYT 11:00;

Egipt (Hurghada)

Scufundați-vă în apele cristaline ale Mării Roșii și minunați-vă de recifele de corali colorate și peștii exotici. Experimentați cultura și bucătăria acestei stațiuni vibrante și distrați-vă. Frecvențele disponibile de pe Aeroportul Internațional Maramureș sunt:

  • Vineri: HRG- BAY 14:40/ BAY-HRG 16:40;

Grecia (Creta- Heraklion)

Descoperiți farmecul și misterul acestei insule străvechi. Puteți vizita situri istorice, muzee, palate și multe altele. Bucurați-vă de frumusețea naturală și diversitatea Cretei și gustați din mâncarea sa delicioasă. Frecvențele disponibile:

  • Marți: HER-BAY 17:40/ BAY-HER 18:30;

(Vă rugăm să rețineți că programul poate fi supus unor modificări)

Nu ratați această oportunitate de a vă rezerva vacanța de vis. Contactați agențiile noastre partenere  și aflați mai multe despre ofertele și reducerile speciale. Vă garantăm o călătorie lină și sigură.