Transfer - AIMM
16.04.2021

Warning: include(variabile.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r34979baia/aimm.eu/wp-content/themes/datacore/page.php on line 3

Warning: include(): Failed opening 'variabile.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/r34979baia/aimm.eu/wp-content/themes/datacore/page.php on line 3

Transfer

Serviciul de transfer este asigurat de companii auto independente și constă în transportul contra cost al pasagerilor ce urmează să călătorească (plece/sosească) cu curse aeriene pe/de pe Aeroportul Maramureș. Prezentăm mai jos companiile care asigură acest tip de servicii pentru Aeroportul Maramureș:

EXPERT TRAVEL

Orar de transfer la/de la Aeroportul Internațional Maramureș:
începand cu data de 2 Octombrie 2020, pentru cursele operate de către compania Blue Air, plecare din Satu Mare si Sighetu Marmației la ora 19:30 și retur din Baia Mare la ora 22:00, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și duminica. Tarif: de 15 lei/ persoană/ sens.

Locația de îmbarcare Satu Mare: Catedrala catolică centru.
Locația de îmbarcare Sighetu Marmației: parcare OMV-ieșire spre Baia Mare.

Rezervările pentru transfer se pot face direct pe site-ul agenției www.experttravel.ro sau pe adresa de mail: rezervari@experttravel.ro.

Pentru mai multe informații și rezervări vă rugăm să contactați compania EXPERT TRAVEL la numerele de telefon : 0362.404.606, 0740.141.194.


inchide